9/5/11

El suport d’Artur Mas


Amics i amigues de Sant Andreu de Llavaneres, escriure unes línies de suport i ànim per al Bernat Graupera, el candidat de CiU a l’alcaldia de Sant Andreu de Llavaneres, ha estat un exercici molt engrescador, perquè en Bernat és tot allò que CiU espera d’una persona que s’ha compromès d’una manera tan ferma amb el futur del seu municipi: motivació, projecte i lideratge.



I anomeno concretament aquestes característiques, perquè crec sincerament que són les que marquen la línia decisòria entre ser un bon o un mal alcalde. En Bernat te un model clar i definit de com ha de ser Sant Andreu de Llavaneres en els propers anys.


Aquesta és la millor garantia de bon govern que ofereix en Bernat i la seva gent. Liderar un projecte col·lectiu d’aquest abast no seria possible sense aquesta variable, de la mateixa manera que tampoc seria possible sense un model de municipi propi, i sense un equip humà capaç de portar-lo a terme.


CiU de Sant Andreu de Llavaneres reuneix totes aquestes condicions, i per aquests motius estic convençut que en Bernat Graupera serà capaç d’assolir, amb èxit, l’objectiu de liderar el govern de Sant Andreu de Llavaneres després de les eleccions del proper 22 de maig.


Tot el meu suport.


Artur Mas
Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya