1/5/11

Sopar de presentació de CIU Llavaneres

El divendres 29 d’abril es va celebrar al restaurant la Masia Graupera el sopar de presentació de la candidatura de CIU Llavaneres per les properes eleccions municipals del 22 de maig.

200 llavanerencs, capacitat màxima del restaurant, van poder gaudir d’un excel•lent sopar. Durant el transcurs del sopar, un vídeo mostrava la feina feta del govern de CIU durant aquests 4 anys.

Els parlaments els va iniciar el president de CDC de Llavaneres, el senyor Lluís Nogueres. En les seves paraules va agrair a tots els assistents la seva presència. Tot seguit en Jordi Vilajoana, portaveu de CIU al Senat, va explicar la gran tasca que realitzen els milers de regidors i regidores de CIU arreu del nostre país.

El moment més esperat de la nit va ser quan Bernat Graupera va iniciar el seu discurs. En la seva primera intervenció, va explicar la feina feta durant aquests 4 anys i va defensar el model de POBLE que des de CIU Llavaneres es defensa: net, tranquil, segur i amb qualitat de vida. També va explicar els principals eixos del programa per les properes eleccions municipals.

Tot seguit, va anar presentant un a un els components de la candidatura. Un total de 27 persones que formen un equip preparat, treballador, seriós i amb clar sentit de POBLE.

L’acte va acabar amb la foto de la candidatura per les properes eleccions, on CIU espera rebre la màxima confiança del POBLE de Llavaneres.