21/12/10

Fer poble i al costat de les persones

L’expressió “fer poble al costat de les persones” resumeix una mica l’objectiu i el tarannà de treball del govern de CiU.
En temps difícils, tanquem l’any fent un balanç molt bo de la feina feta:

Nova deixalleria municipal; millores als espais de jocs infantils dels parcs, a la zona de la Llorita, als carrers, a les escoles; carril bici, nous jardins de Can Riviere i pistes de petanca, ràdio municipal, internet per a tothom, pla d’accessibilitat, frontó municipal, càmeres de vigilància de policia, ampliació del cementiri, ordenança de civisme, pla d’ajut a les famílies, rotonda de l’N-II, estació de RENFE, millores als accessos i més aparcament a l’estació del tren, millores també als altres aparcaments, etc.

Encara hi ha molt a fer, però estem treballant per aconseguir un poble amb més QUALITAT DE VIDA, més net, segur i tranquil. Hem tornat a congelar novament la pressió fiscal (impostos i taxes), que suporten les famílies i les persones. Ara no toca apujar-la. Des de CiU, creiem que han de ser les administracions públiques les que facin els esforços per contenir la despesa. I prediquem amb l’exemple.

D’altra banda, volem agrair el gran suport que CiU ha obtingut a les eleccions catalanes del passat 28 de novembre al nostre municipi.

Bon Nadal i bones Festes per a tothom!


Llavaneresinforma ( desembre-gener 2010 )