1/10/10

Ràdio municipal, frontó i solucions per a la zona esportiva

Complint el programa electoral de CIU, hem recuperat les instal·lacions de la ràdio municipal. Feia més de set anys que estava tancada i, a partir d’ara, ha de ser un eix vertebrador del poble i una eina d’informació, i més tenint en compte que ens vam quedar sense les emissions de TV Llavaneres, que, com totes les TV analògiques, no tenia llicència.

D’altra banda, en l’aspecte esportiu, hem d’assenyalar que hem reobert el frontó municipal, amb tots els seus vells records.

I arrel de la recent notícia de la fallida de Proinosa (Altiare) toca parlar del futur de la nova zona esportiva. La farem, tot i que la situació present és molt complicada: L’empresa, actualment, és propietària de tota la peça de terrenys de l’antic camp de futbol, del pavelló, del solar de l’antic institut, del frontó i de la piscina. L’Ajuntament només en té l’ús i, a dia d’avui, l’empresa no té cap pressa a construir els prop de 200 pisos que hi estan planificats. Per tant, no s’avança.

Hi ha diverses solucions. Una és seguir pressionant l’empresa o els creditors perquè avancin. L’altra, que ens agrada i en la qual treballem, és intentar desfer el conveni urbanístic i, quan la situació econòmica municipal canviï, pagar a l’empresa o als creditors el cost del nou camp de futbol. Llavors, l’Ajuntament seguirà l’obra del pavelló demanant subvencions i centrarà la gestió privada només en el gimnàs i en la futura piscina coberta. Amb aquesta darrera solució, no faríem els 200 pisos que col·lapsarien el centre del poble i recuperaríem patrimoni.

Hi estem a sobre!


Llegit a llavaneresinforma ( CIU )