11/12/09

Ara més que mai , model de POBLE


Un cop més el bon nom de Sant Andreu de Llavaneres surt esquitxat per presumptes trames urbanístiques. Aquest mal desgraciadament ja està fet.

Ara, més que mai, hem de tenir clar el model de poble amb qualitat de vida que sempre ha defensat CiU. Hem de conservar la identitat de poble net, tranquil i segur, amb un creixement molt moderat i d’acord amb els serveis que presta als vilatans: equipaments esportius, centre de salut, escoles, llars d’infants, casal d’avis, cementiri...

Aquestes trames urbanístiques tenen un rerefons especulatiu, és a dir, pretenen construir més vivendes i treure’n més rendiment econòmic. La urbanització del poble s’ha de fer necessàriament amb l’autorització de l’Ajuntament, de l’alcalde i del seu govern.

No pot ser que on anaven 12 cases s’hi construeixin 83 pisos. No pot ser que tinguem 50 anys de concessió de gestió privada de l’única zona esportiva del poble. No pot ser que construïm 200 pisos a l’antic camp de futbol i milers de pisos a Can Sanç i Sant Pere... I tot això amb un pla urbanístic (POUM) que preveia un creixement desmesurat de fins a 25.000 habitants.

Tots sabem qui són els responsables de tot això; tenen un model de poble diferent i equivocat al nostre entendre. Ara, possiblement, hauran de respondre’n davant de les autoritats judicials, però després ho hauran de fer davant del POBLE, aquest que han volgut desfer.

Mentrestant, us ho assegurem, el govern de CiU treballa per arreglar tot aquest embolic i recuperar el model de poble que vol Llavaneres.


Bon Nadal i bones festes a tothom.