8/2/09

Millores i inversions sense " vendre'ns el poble "

Aquest any tenim previst fer un munt de millores per al nostre poble i totes aquestes inversions i obres es faran sense fer operacions urbanístiques complexes, que comprometen la qualitat de vida dels llavanerencs, sense augmentar espectacularment l’edificabilitat, sense vendre’ns patrimoni, sense fer concessions per a 50 anys de privatització de les instal·lacions esportives públiques, sense vendre l’aigua del poble per 30 anys a una empresa privada, etc. Aquestes obres es faran amb importants subvencions d’altres administracions i amb recursos propis, tal i com es fa a tot arreu.

Les actuacions més immendiates seran: la instal·lació de marquesines a les parades de l’autobús (ja fa més de 5 anys que tenim bus i la gent l’espera a l’intempèrie); una pista de skate (fa molts anys n’hi havia una i es va treure amb la promesa de fer-ne una altra que mai va arribar, igual que va passar amb el frontó); arreglar els jardins i el parc de Can Rivière amb jocs infantils i pistes de petanca per al avis; instal·lació de wifi gratuït i millora de la TDT; millora de carrers i accessibilitat a les voreres; millores a la policia i a la brigada i moltes actuacions programades que anireu veient.

Algú s’ha preguntat per què al nostre poble, amb el prestigi que té, no hi ha un passeig marítim en condicions, igual que tenen els altres pobles costaners? Això s’ha acabat. El 2009 farem un passeig per a gaudir del nostre litoral marítim.

Per fi els joves del poble tindran un lloc destinat a ells, el Casal de Joves, amb activitats culturals, cafeteria, sales de reunions... Recordem que aquest projecte ja estava previst l’any 2002 i era prioritari.

Es recuperarà la radio municipal, on participava molta gent del poble i que fa just 4 anys va ser tancada de forma inexplicable i poc clara pel govern anterior.

Atenció a les persones, us en recordeu?

Gràcies a tots i a totes.