3/12/08

Les falsedats del PP i l'estil lamentable de sempre

Mentre tots els grups polítics intentem treballar per aconseguir un poble millor fent propostes constructives i participant en la vida municipal amb honradesa i sinceritat, els regidors del PP segueixen sense digerir l’estrepitosa derrota electoral i es dediquen de forma interessada i malintencionada a fer creure a l’opinió publica falsedats i mentides a través dels articles mensuals a la revista. Volem repassar diversos fets:

Respecte dels pisos de protecció oficial, el senyor Ros va ferne el sorteig a dos mesos de les eleccions sabent que en tenia denegada la construcció per la Comissió d’Urbanisme.

Respecte del museu Bassat, el PP volia que l’Ajuntament construís un edifici de 9.000 m2 en terrenys públics, que en pagués tot el personal, la neteja i la vigilància. Tot i ser un projecte molt interessant, el museu hagués estat econòmicament insostenible.

Respecte de la compra de la Llar d’infants Sant Nicolau, el senyor Ros va signar un conveni que contradeia la legalitat i que pretenia pagar amb terrenys públics per valor de 3’1 milions d’euros. El govern municipal actual va comprar-la per 1’4 milions.

Respecte del sou de l’alcalde, cal comentar que no cobra 6.000 € mensuals. És molt important desmentir-ho, ja que en cobra menys de la meitat -el mateix sou de la seva ocupació anterior-, hi treballa de manera exclusiva i ha deixat la seva antiga feina per dedicar-se al poble. Cal recordar que el govern actual va suprimir dos càrrecs de confiança del PP (directors d’àrea) que cobraven més de 4.000 € mensuals cadascun i altres assessors que en cobraven 44.000 d’anuals.

Respecte dels comptes municipals, encara ens preguntem on han anat a parar els ingressos derivats de la pujada d’impostos espectacular que va fer el PP els anys 2005 i 2006. Aquest mateix partit ha reconegut públicament que va deixar un dèficit de gairebé 3 milions d’euros.

Esperem que reflexionin de cara al nou any i que comencin a contribuir a aconseguir un poble millor. Bon Nadal i bones festes.