19/5/08

Nou mandat , nou curs polític i nou curs escolar

Hem començat un setembre ple d’activitats i d’actes: la celebració dels 25 anys del Museu Arxiu, el 51è Homenatge a la Vellesa, la Diada Nacional de l’11 de Setembre, l’exposició i les
conferències sobre l’Alzheimer, la cloenda de les Jornades Internacionals Folklòriques i un
munt d’altres celebracions i esdeveniments.

També s’ha iniciat un nou curs escolar i el nostre alcalde ha visitat personalment totes les classes dels sis centres escolars que tenim a Llavaneres.
Ha tingut l’ocasió de veure i parlar amb els nens i nenes del poble i amb el professorat;
de contestar les seves preguntes i de comprovar que tot estigués a punt per al nou curs. Ells són
el futur de Llavaneres. El nou govern s’ha estrenat amb moltes ganes de treballar i arreglar els problemes de Llavaneres, però tot just fa un parell de mesos (6 de juliol) que va prendre possessió. Som conscients que hi ha molta feina i hem començat amb els temes mes importants: la solució del problema de la llar d’infants Sant Nicolau, que per manca de previsió corria el perill de quedar sense ningú que la gestionés aquest curs; el trasllat del mercat municipal i la manca d’aparcament; l’auditoria econòmica (l’Ajuntament té un dèficit de més d’1 milió d’euros); la concessió per 50 anys de la nova zona esportiva; la targeta blanca per als nostres avis; la regulació del trànsit del carrer de Munt; la recepció dels canals de TV, el web municipal, etc. I encara hi haurà molts més problemes que aniran sortint i que s’hauran de resoldre.


Queda pendent de solucionar de forma urgent el tema de la neteja viària del carrers i places.
S’hi ha començat a treballar. D’altra banda, som conscients que cal acabar de solucionar també
els problemes de sorolls i molèsties als veïns.